Intensieve Wandelcoaching

Preventie & Back to Work

Created with Sketch.

Intensieve Wandelcoaching

Voor de Intensive Wandelcoaching kom je naar een bosrijke omgeving in Drenthe. Van daaruit gaan wij al lopend aan de slag met jouw coachvragen. Alles wat jou belemmert om een volgende stap te zetten in jouw werksituatie komt aan het licht.

Wij beginnen met een intake waarna we een afspraak maken voor de eerste dag van jouw Intensive Wandelcoaching. Je begint met een online assessment. Dit geeft informatie waarmee je jouw coachvragen verder uit kunt diepen.

Tijdens de wandelingen in de natuur gaan wij niet alleen maar praten over wat er zoal speelt maar krijg je ook voldoende rustmomenten waarin je zelf kunt doordenken over alles wat wij met elkaar besproken hebben. Daarnaast zet ik diverse spelelementen in die jou helder inzicht geven.

Overnachten

Je overnacht in een modern en luxe ingericht gastenverblijf en je eet in een toprestaurant in de omgeving. De volgende ochtend gaan wij weer verder met wat er nog ligt of wat er tijdens de nacht bij jou naar boven is gekomen.

Het programma is dusdanig ingericht dat je twee dagen helemaal uit je dagelijkse (werk)omgeving bent. Door de prachtige natuur kom je in een rustig tempo waardoor je de gelegenheid krijgt om beter na te denken over wat er nu ècht in je werk en leven belangrijk is.

Je heen- en terugreis zijn buiten de files. Dit komt het gevoel van rust ten goede.

Rapportage

Na afloop van de Intensive Wandelcoaching ga je naar huis met niet alleen heel veel nieuwe en positieve gedachten maar ook met veel aantekeningen èn een uitgebreide assessment-rapportage.

Doelgroep

Deze 48-uurs Coaching is zeer interessant voor leidinggevenden die belemmeringen ervaren in hun werk en inzicht willen krijgen in een heldere en concrete aanpak hiervan.

Investering

Mijn Intensive Wandelcoachings-traject duurt 2 aaneengesloten dagen (5 dagdelen incl. lokale overnachting).

De totale kosten voor mijn Intensive Wandelcoaching bedragen : €1.250,00 (excl. btw). Wat krijg je hiervoor: een uitgebreid online assessment mét praktische rapportage (twv. €375,00) en een uitgebreid arrangement (koffie, thee, lunch, diner, overnachting twv. €350,00).

Resultaat

Na afloop van mijn Intensive Wandelcoaching heb je inzicht in:

  • …welke zaken jou belemmeren in jouw werksituatie en hoe je hiermee kunt omgaan
  • …hoe je door ander gedrag makkelijker relaties onderhoudt
  • …communicatie zonder bedreiging voor de ander
  • …hoe je jouw non-verbale communicatie effectief kunt in te zetten
  • …het maken van duidelijke afspraken

Geïnteresseerd in mijn Intensive Wandelcoaching?

Neem contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.