Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Aanpak

mijn aanpak kenmerkt zich door positieve waardering met kritische vraagstelling…

een gezonde geest in een gezond lichaam
(mens sana in corpore sano)

In beweging zijn, is één van de belangrijkste aspecten om hersenen én lichaam gezond te houden. Geen enkel mens is gemaakt om alleen maar binnen te zitten. Dààrom voer ik coachingstrajecten bij voorkeur lopend uit en hiermee was ik toonaangevend de eerste in zowel Nederland als ook in het Verenigd Koninkrijk.

BEKIJK HIER ALLE COACHINGS PROGRAMMA’S

Voor de coachee
Door te bewegen, gaat je bloedsomloop aan het werk en krijgen je hersenen meer zuurstof. Dit geeft energie en hierdoor kom je open te staan voor nieuwe inzichten. Na afloop zit je ook lekker in je vel.
Door de afwisseling van de buitenomgeving krijg je nieuwe zin om jouw thema’s effectief aan te pakken. Dàt geeft een enorme energie-boost aan je zelfvertrouwen en veerkracht. Al mijn coachees verzuchten dan ook dat ze dit veel vaker moeten doen.

De grote voordelen van wandelcoaching zijn dat jij tijdens je traject je niet steeds aangekeken hoeft te voelen en dat de stiltes die vallen niet ongemakkelijk maar juist functioneel zijn. Je blik is gericht op waar je naartoe gaat en je gedachten gefocust op de volgende stap.

Wandelcoaching is 100% corona-proof..!

Voor de organisatie:
Mijn wetenschappelijk onderbouwde aanpak onderscheidt zich door o.a. korte lijnen en direkte communicatie, goede terugkoppeling en inzichten waar heel jullie organisatie profijt van heeft. 

Een traject met mij zet je medewerkers pro-actief aan het werk met hun thema’s en vraagstukken en doet een gezond beroep op hun eigen verantwoordelijkheid en duurzame inzetbaarheid.


Wachtlijsten ken ik niet dus je kunt direkt met mij aan de slag!

begeleide
organisaties

gecoachte
medewerkers

bewezen
aanpak

JULLIE EIGEN IN-COMPANY COACH

Je kun mij inzetten als jullie eigen in-company coach waardoor ik hét vertrouwde gezicht ben binnen jullie organisatie voor makkelijk toegankelijke (on-the-job) begeleiding

GEZONDHEIDS COACHING

Tijdens trajecten besteed ik niet alleen aandacht aan de geestelijke maar ook aan de lichamelijke gezondheid van jouw medewerkers

BEKIJK HIER ALLE COACHINGS PROGRAMMA’S
GEEN WACHTLIJSTEN

Wachtlijsten doe ik niet aan en dus kun je heel snel met mij aan de slag zodat je medewerkers duurzaam inzetbaar blijven