Aanpak

Created with Sketch.

Een gezonde geest leeft in een gezond lichaam

In beweging zijn, is één van de belangrijkste aspecten om hersenen én lichaam gezond te houden. Geen enkel mens is gemaakt om stil te zitten. Dààrom voer ik alle coachingstrajecten bij voorkeur lopend uit. Ik was de eerste wandelcoach in Europa.

Door te bewegen, gaat je bloedsomloop aan het werk en krijgen je hersenen meer zuurstof. Dit geeft energie en sta je open voor nieuwe inzichten. Na afloop zit je veel lekkerder in je vel.
Door de afwisseling van de buitenomgeving krijg je nieuwe zin om jouw thema’s effectief aan te pakken. Dàt geeft een enorme energie-boost aan je zelfvertrouwen en veerkracht.

De grote voordelen van wandelcoaching is dat de coachee zich niet steeds aangekeken hoeft te voelen en zijn stiltes die vallen niet meer ongemakkelijk maar functioneel. De blik is gericht op waar je naartoe gaat en de gedachten gefocust op de volgende stap.

En heel belangrijk; wandelcoaching is 100% corona-proof

Met mijn positief-waarderende maar wel kritische vraagstelling zet jou als coachee aan het denken over diens situatie, thema’s en vraagstukken.

Een traject met mij levert nieuwe inzichten en ideëen op waardoor jouw medewerker positief in actie gaat komen en verantwoordelijkheid neemt voor de volgende stap in haar of zijn ontwikkeling.

Mijn aanpak onderscheidt zich door mijn positief-kritische vraagstelling waarmee ik de coachee al binnen enkele minuten laat nadenken over effectiviteit van werkpraktijk in combinatie met het eigen gedrag.

Korte lijnen, directe communicatie kenmerken mijn samenwerking met jullie organisatie.

Wachtlijsten ken ik niet dus kunnen coachees snel met mij aan de slag.

BEKIJK HIER DE COACHINGS METHODEN

Counters

With the Internet spreading linke wildfire and reaching every part of our daily life, more and more traffic is directed to websites in search for information.

Gecoachte
organisaties

Gecoachte
medewerkers

Geslaagde preventie
trajecten

HOGER-OPEGELEIDE PROFESSIONALS

Ik begeleid hoger-opgeleide professionals; dit kunnen leidinggevenden zijn maar ook de medewerkers in jullie organisatie

IN-COMPANY COACH

Ik ben inzetbaar als in-company coach zodat ik het vertrouwde gezicht ben binnen jullie organisatie voor de medewerkers die (on-the-job) begeleiding nodig hebben

GEEN WACHTLIJSTEN

Ik maak voor ieder traject plek in mijn agenda. Dus aan wachtlijsten doe ik niet en kan je heel snel met mij aan de slag