Aanpak

mijn aanpak kenmerkt zich door positieve waardering met kritische vraagstelling…

een gezonde geest in een gezond lichaam
(mens sana in corpore sano)

In beweging zijn, is één van de belangrijkste aspecten om hersenen én lichaam gezond te houden. Geen enkel mens is gemaakt om alleen maar binnen te zitten. Dààrom voer ik coachingstrajecten bij voorkeur lopend uit en hiermee was ik toonaangevend de eerste in zowel Nederland als ook in het Verenigd Koninkrijk.

BEKIJK HIER ALLE COACHINGS PROGRAMMA’S

Voor de coachee
Door te bewegen, gaat je bloedsomloop aan het werk en krijgen je hersenen meer zuurstof. Dit geeft energie en hierdoor kom je open te staan voor nieuwe inzichten. Na afloop zit je ook lekker in je vel.
Door de afwisseling van de buitenomgeving krijg je nieuwe zin om jouw thema’s effectief aan te pakken. Dàt geeft een enorme energie-boost aan je zelfvertrouwen en veerkracht. Al mijn coachees verzuchten dan ook dat ze dit veel vaker moeten doen.

De grote voordelen van wandelcoaching zijn dat jij tijdens je traject je niet steeds aangekeken hoeft te voelen en dat de stiltes die vallen niet ongemakkelijk maar juist functioneel zijn. Je blik is gericht op waar je naartoe gaat en je gedachten gefocust op de volgende stap.

Wandelcoaching is 100% corona-proof..!

Voor de organisatie:
Mijn wetenschappelijk onderbouwde aanpak onderscheidt zich door o.a. korte lijnen en direkte communicatie, goede terugkoppeling en inzichten waar heel jullie organisatie profijt van heeft. 

Een traject met mij zet je medewerkers pro-actief aan het werk met hun thema’s en vraagstukken en doet een gezond beroep op hun eigen verantwoordelijkheid en duurzame inzetbaarheid.


Wachtlijsten ken ik niet dus je kunt direkt met mij aan de slag!

begeleide
organisaties

gecoachte
medewerkers

bewezen
aanpak

JULLIE EIGEN IN-COMPANY COACH

Je kun mij inzetten als jullie eigen in-company coach waardoor ik hét vertrouwde gezicht ben binnen jullie organisatie voor makkelijk toegankelijke (on-the-job) begeleiding

GEZONDHEIDS COACHING

Tijdens trajecten besteed ik niet alleen aandacht aan de geestelijke maar ook aan de lichamelijke gezondheid van jouw medewerkers

BEKIJK HIER ALLE COACHINGS PROGRAMMA’S
GEEN WACHTLIJSTEN

Wachtlijsten doe ik niet aan en dus kun je heel snel met mij aan de slag zodat je medewerkers duurzaam inzetbaar blijven

wat mijn klanten van mijn aanpak vinden…

Met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen…

In fijne, persoonlijke sessies heb ik veel stof tot nadenken gehad en steeds betere inzichten gekregen in mijn ontwikkeling. Marc kan met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen en neemt je mee in je eigen ontwikkelpunten op een laagdrempelige manier. In mijn werk zien en horen ze verschil hoe ik met situaties omga!

Marleen Schepers

Principal Accountspecialist, Randstad

Marc kan heel goed tot de kern komen…

Marc voert vele assessments en coachings voor ons uit. Hij kan heel goed observeren en tot de kern komenen laat mensen in hun waarde. Met zijn betrokkenheid en expertise is Marc op een persoonlijke en opbouwende manier in staat coachees inzicht te geven in hun persoonlijkheid, kernkwaliteiten en valkuilen. Marc weet mensen uit te dagen om uit hun comfort-zone te stappen.

Ivonne Oranje

HR Manager, Dachser BV

Verrassingen zijn het leukst…

Marc is een prettig persoon waar je je snel op je gemak voelt. Door zijn aanpak met o.a. wandelingen in de vrije natuur wordt veel aan vrije associatie en toeval overgelaten. Hierdoor staat uitkomst van een gesprek nooit van tevoren vast. En verrassingen zijn vaak het leukst…

Frank v/d Berg

Toezichthouder NRVT

Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag…

Marc heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar professionele ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Hij is intelligent en heeft een bulk aan ervaring. Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag waardoor mijn denkwijze positief is veranderd.

Ben Visser

Business Analist, Rabobank Group

Marc weet mensen direkt tot nadenken te zetten…

Marc weet vanaf de eerste minuut de aandacht te krijgen van de groep en mensen direkt tot nadenken te zetten. Hij voelt feilloos aan wat de groep nodig heeft en zet de juiste interventies in op het juiste moment om er zo voor te zorgen dat er energie bij de mensen wordt aangewakkerd. Hij schakelt snel als het gaat om logische niveaus van denken, leren en veranderen en weet hiermee de juiste aansluiting te vinden bij de mensen. Samen met een vleugje humor zorgt dit er voor dat zijn trajecten ook ècht bij blijven.

Martin Hoving

Winkelmanager Ahold

Een no-nonsense coach die prettig communiceert…

In mijn coachingstraject heeft Marc mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Hij is een no nonsense coach die prettig en respectvol communiceert. Hij wist bij mij snel door te dringen tot mijn persoonlijke leerdoelen (incl. achterliggende oorzaken) en reikte mij goede hulpmiddelen aan om mijn persoonlijke leerdoelen te realiseren.

Leon van Gasteren

Financieringsspecialist Grootzakelijk, Rabobank Group