Over mij

Created with Sketch.
IN BEWEGING ZIJN IS IN BEWEGING BLIJVEN…

Een gezonde geest leeft in een gezond lichaam

In beweging zijn, is één van de belangrijkste aspecten om hersenen én lichaam gezond te houden. Geen enkel mens is gemaakt om stil te zitten.
Dààrom voer ik veel van mijn trajecten bij voorkeur lopend uit. Door te bewegen, gaat je bloed stromen en krijg je zuurstof in je hersenen waardoor je open gaat staan voor nieuwe inzichten en je lekker in je vel voelt. Door de afwisseling van omgeving èn het buiten zijn, krijg je weer nieuwe zin om jouw thema’s effectief aan te pakken.
Dàt geeft een energie-boost aan je zelfvertrouwen en veerkracht.

De grote voordelen van wandel coaching (op min.1,5mtr afstand) is dat de coachee zich niet steeds aangekeken hoeft te voelen en zijn stiltes die vallen niet meer ongemakkelijk maar functioneel. De blik is gericht op waar je naartoe gaat en de gedachten gefocust op de volgende stap.

Met mijn positieve, waarderende maar wel kritische vraagstelling zet de coachee aan het denken over diens situatie, thema’s en vraagstukken.

Een traject bij mij levert nieuwe inzichten en ideëen op waardoor de coachee positief in actie gaat komen en de volgende stap neemt in haar/zijn ontwikkeling.

BEKIJK DE COACHINGS WERKWIJZEN
HOGER-OPEGELEIDE PROFESSIONALS

ik begeleid hoger-opgeleide professionals, dat kunnen leidinggevenden zijn maar ook de medewerkers in jullie organisatie

IN-COMPANY COACH

Je kunt mij inzetten als in-company coach waardoor er een vertrouwde persoon is die door je medewerkers kan worden aangesproken

GEEN WACHTLIJSTEN

Er is altijd plek in mijn agenda. Wachtlijsten doe ik niet aan dus je kunt vrijwel direct met mij aan de slag