Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Better be safe than sorry

Better be safe than sorry

Het Britse gezegde:”Better be safe than sorry” gaat op dit moment het beste op voor de wandelcoachingstrajecten in Engeland en Schotland.

Doordat de corona-crisis verre van bedwongen is in het Verenigd Koninkrijk, en ook in eigen land blijft het nog steeds oppassen, is het niet veilig om naar de overkant te varen om daar te gaan wandelen. Ook al heeft het land dan ‘code geel’ toch is de regelgeving nog behoorlijk ‘oranje’.

Daarom heb ik besloten om àlle wandelcoachings in het Verenigd Koninkrijk uit te stellen tot 2021, hopend op betere corona-vrije tijden.

Dààrom kies ik de mooiste plekjes in jòuw regio uit om ongestoord te lopen en van gedachten te kunnen wisselen.

De ‘thuis-burnout’

Een flink deel van werkend Nederland zit nog steeds thuis. Sommigen hebben te horen gekregen dat het thuiswerken zeker gaat duren tot januari 2021. Dat collega-loze vooruitzicht gaat veel mensen niet in de koude kleren zitten. Dat je collega’s in het echte leven géén beelschermrand om hun hoofd hebben, zou je bijna vergeten met al die online vergaderingen. En doordat je thuiswerkt, is de grens tussen werk en privé wellicht ook bij jou inmiddels vervaagd. Een ‘thuis-burnout’ dreigt op dit moment voor heel veel mensen.

Voorkom nog langer thuiszitten en ga actief aan jezelf werken..!

Juist nù is het tijd om actief aan jezelf te gaan werken. Jezelf leren ruimte te geven in de thuis-context – mèt of zònder huisgenoten – is belangrijker dan ooit geworden, wil je niet straks met een enorme burnout nòg langer thuis zitten.

Ook hierin geldt:”Better be safe than sorry

Kom achter je laptop vandaan…!

Kom vandaag nog achter je laptop vandaan en kies voor een wandelcoachingstraject. Je werkgever wil absoluut voorkomen dat je straks met een burnout nòg langer thuis zit.

Nederland is óók mooi..!

Wat tijdens wandelcoachings steeds weer naar voren komt, is dat mensen ineens oog krijgen voor de omgeving waarin zij lopen. Nederland biedt meer mooie plekken om gecoacht te worden dan je wellicht dacht.

Verrassingen zijn het leukst…

Met name in mijn eigen werkgebied, komen we nogal eens wat leuke dingen tegen tijdens een wandeling. Menig coachee kan getuigen van een ree dat ineens over het pad springt of een schaapskudde die ons een andere route laat kiezen. Het geeft weer extra ‘jeux’ aan de coachingswandeling en zorgt ervoor dat je iets mee maakt wat je niet ziet als je in de auto of achter je laptop zit.