Waarom jij een coach zoekt

Preventie & Back to Work

Created with Sketch.

Waarom jij een coach zoekt

Herken je dit..?

 • Je hebt een collega waarmee je iedere keer gedoe hebt
 • je hebt een medewerker die jou steeds verkeerd begrijpt en vervelend reageert
 • je hebt een team dat z’n best doet maar moeizaam tot meer te motiveren is
 • je hebt het gevoel dat er van jou verwacht wordt dat je altijd en overal inzetbaar bent en dat je daarom geen nee durft te zeggen
 • je wordt gek van het niet halen van je doelen door verstoringen die er iedere dag wèèr zijn…

en wil je dit?

 • Concrete doelen bereiken
 • Ingesleten patronen doorbreken
 • Leren grenzen te stellen
 • De regie durven te nemen

Dan ben jij op zoek naar een coach die graag buiten de gebaande paden gaat en denkt.

Dit maakt dat ìk de geschikte coach voor jou ben:

Ik neem je mee naar buiten, de natuur in. We gaan lekker in beweging zijn. Sinds 2005 verzorg ik wandelcoachings. Hiermee ben ik een van de allereerste wandelcoaches van Nederland. In al die jaren heb ik heel veel mensen mogen begeleiden op de volgende stap in hun leven. Door mijn positief kritische vraagstelling en tegelijkertijd lekker te bewegen, zijn zij verder gekomen in hun persoonlijke ontwikkeling. Er kwamen op een bepaald moment ook mensen die een coachingstraject in een uitdagendere omgeving wilden doen en daarom verzorg ik sinds 2017 óók wandelcoachings in het Verenigd Koninkrijk.

Mijn vaste coachings locaties daar zijn in noord-west Schotland en zuid-west Engeland; ideale wandelgebieden die ik al vele jaren op mijn duimpje ken. Wijde uitzichten, flinke stukken om te lopen en eindeloos je gedachten de vrije loop te laten. Dát is waarom weet ik dat deze omgevingen zo ontzettend goed werken voor jou als coachee.

Tijdens de wandelcoaching help ik je op weg om te bouwen aan een werksituatie waarin je helemaal tot je recht komt. Waarin je leert sterk te staan èn waarin je jouw persoonlijke vaardigheden volledig kunt inzetten.

Door mijn opleiding èn jarenlange ervaring heb ik veel inzicht in de menselijke interactie en communicatie.

Zodoende heb ik een aantal interessante coachingstrajecten ontwikkeld.

Bekijk hier de coachingstrajecten die ik je kan bieden

Resultaten

Aan het einde van een coachingstraject bij mij heb jij o.a. inzicht gekregen in:

 • …hoe jouw manier van communiceren over komt op de ander
 • …waar jouw struikelblokken liggen en hoe daarmee om te gaan
 • …hoe je door ander gedrag makkelijker zakelijke relaties onderhoudt
 • …hoe je soepeler en beter begrijpbaar communiceert
 • …hoe je jouw non-verbale communicatie effectief kunt in te zetten
 • …het maken van duidelijke afspraken
 • …hoe je aan je planningen te houden