Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Klanten

Wat mijn klanten over mij zeggen

Met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen…

In fijne, persoonlijke sessies heb ik veel stof tot nadenken gehad en steeds betere inzichten gekregen in mijn ontwikkeling. Marc kan met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen en neemt je mee in je eigen ontwikkelpunten op een laagdrempelige manier. In mijn werk zien en horen ze verschil hoe ik met situaties omga!

Marleen Schepers

Principal Accountspecialist, Randstad

Marc kan heel goed tot de kern komen…

Marc voert vele assessments en coachings voor ons uit. Hij kan heel goed observeren en tot de kern komenen laat mensen in hun waarde. Met zijn betrokkenheid en expertise is Marc op een persoonlijke en opbouwende manier in staat coachees inzicht te geven in hun persoonlijkheid, kernkwaliteiten en valkuilen. Marc weet mensen uit te dagen om uit hun comfort-zone te stappen.

Ivonne Oranje

HR Manager, Dachser BV

Verrassingen zijn het leukst

Marc is een prettig persoon waar je je snel op je gemak voelt. Door zijn aanpak met o.a. wandelingen in de vrije natuur wordt veel aan vrije associatie en toeval overgelaten. Hierdoor staat uitkomst van een gesprek nooit van tevoren vast. En verrassingen zijn vaak het leukst…

Frank van den Berg

Toezichthouder NRVT

Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag…

Marc heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar professionele ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Hij is intelligent en heeft een bulk aan ervaring. Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag waardoor mijn denkwijze positief is veranderd.

Ben Visser

Business Analist, Rabobank Group

Marc weet mensen direkt tot nadenken te zetten…

Marc weet vanaf de eerste minuut de aandacht te krijgen van de groep en mensen direkt tot nadenken te zetten. Hij voelt feilloos aan wat de groep nodig heeft en zet de juiste interventies in op het juiste moment om er zo voor te zorgen dat er energie bij de mensen wordt aangewakkerd. Hij schakelt snel als het gaat om logische niveaus van denken, leren en veranderen en weet hiermee de juiste aansluiting te vinden bij de mensen. Samen met een vleugje humor zorgt dit er voor dat zijn trajecten ook ècht bij blijven.

Martin Hoving

Winkelmanager Ahold

Scherpe vragen stellen

Door te luisteren, scherpe vragen stellen, doorvragen, stiltes laten vallen. Op het juiste moment stimuleren om net even dieper te graven. En enkele simpele handvatten waarmee ik aan de slag kon.
Dit is in het kort hoe Marc mij in slechts enkele sessies heeft geholpen om een positieve kijk op mijn wereld, mijn omgeving en mijzelf te herontdekken.
Dank hiervoor!
En warm aanbevolen.

Ernst-Jan Pastoor

Principal Consultant, Yacht

Toegewijd en inspirerend

Ik heb Marc leren kennen als een toegewijd, inspirerende trainer. Gedurende alle trainingen die ik bij Marc heb gevolgd wist hij de groep keer op keer te sturen naar het einddoel. Marc benadrukt hierbij de positieve energie in de groep en gebruikt dit als uitgangspunt. Marc is betrokken, enthousiast en zet mensen in beweging. Ik heb Marc ervaren als een zeer fijne, ervaren trainer met veel kennis van zaken.

Alianne Westra

Recruiter, GGZ Noord Nederland

Een verrijking voor mijn verdere leven.

Dat is hoe ik het traject met Marc het beste kan omschrijven. Ik was bij Marc terecht gekomen voor loopbaancoaching, maar het ging over veel meer dan dat. Het ging over mij als persoon in het geheel. Is dit relevant voor mijn werksituatie? Natuurlijk, want alles wie je bent als persoon neem je mee op de werkvloer en in de keuzes die je maakt (en dus ook in het werkende leven). Marc is iemand die duidelijk is, kritische vragen kan stellen en je een spiegel voorhoudt. Tegelijk is hij ook inlevend, straalt hij rust uit en is hij merkbaar kundig en ervaren. Een hele mooie combinatie, waardoor ik me elke keer vertrouwd, gehoord en geholpen voelde. Ik was op zoek naar een bestemming, maar maar kwam er achter dat de weg daarnaartoe veel belangrijker is (en ook hoe ik die weg zelf vorm kan geven). Kortom: zoek je een fijne, kundige coach die zowel rustig als duidelijk/direct kan zijn, dan ben je bij Marc aan het juiste adres!

Jasper Krol

Een no-nonsense coach die prettig communiceert…

In mijn coachingstraject heeft Marc mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Hij is een no nonsense coach die prettig en respectvol communiceert. Hij wist bij mij snel door te dringen tot mijn persoonlijke leerdoelen (incl. achterliggende oorzaken) en reikte mij goede hulpmiddelen aan om mijn persoonlijke leerdoelen te realiseren.

Leon van Gasteren

Financieringsspecialist Grootzakelijk, Rabobank Group