Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Over mij

“mens sana in corpore sano”

Een gezonde geest in een gezond lichaam

In beweging zijn, is één van de belangrijkste aspecten om je hersenen én lichaam gezond te houden. Geen enkel mens is gemaakt om alleen maar binnen te zijn en te zitten. Dààrom doe ik coachingstrajecten bij voorkeur lopend.

Hiermee ben ik de allereerste wandelcoach in zowel Nederland.

MIJN SPECIALISATIES

Burn-out preventie coaching, Executive coaching, Management coaching, Persoonlijke effectiviteit, Loopbaancoaching, mindfulness.

VOOR WIE?

Hoger opgeleide professionals die met werk- en levensvragen aan de slag willen en zich wil richten op hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. De professionals die ik coach bevinden zich heel diverse beroepen en branches.

WAARMEE KAN IK JULLIE ORGANISATIE HELPEN?

Moet jij van jezelf alles perfect doen waardoor je plezier afneemt? Heb je last van een kritische stem? Wil je met meer zelfbewustzijn, lichtheid en zelfcompassie leven?
Dan ben je bij mij op het goede adres! Samen zorgen we ervoor dat jij tot bloei komt en het beste uit jezelf haalt.

MIJN WERKWIJZE

Mijn aanpak kenmerkt zich door positieve waardering met kritische vraagstelling en typeert zich als respectvol, betrokken en nieuwsgierig. Ik werk vanuit mijn gevoel en mijn kennis van de positieve psychologie. Zo help ik jullie medewerkers om inzicht in zich zelf te krijgen en ze te versterken om ziekteverzuim te voorkomen.