Werkwijze

Created with Sketch.

werkwijze

Mijn aanpak onderscheidt zich door mijn positief-kritische vraagstelling waarmee ik de coachee al binnen enkele minuten laat nadenken over effectiviteit van werkpraktijk in combinatie met het eigen gedrag.

Korte lijnen, directe communicatie kenmerken mijn samenwerking met jullie organisatie. Wachtlijsten ken ik niet dus kunnen coachees snel met mij aan de slag.

START NU

welke coachingsmethode past het beste?

De manier waarop jullie medewerkers gecoacht gaan worden, is nèt zo divers als jullie bedrijf. Dus kies je niet voor een ‘standaard’ coachingsgesprek in een kamertje maar kies je voor iets dat ècht effectief bijdraagt aan het voorkomen van ziekteverzuim door stress. De resultaten van mijn trajecten zijn bewezen vele malen groter dan andere ‘standaard’ coachingstrajecten. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Zoom Coaching

Corona-restricties of gewoon geen tijd om er tussenuit te gaan? Dat kan natuurlijk en dus bied ik je de mogelijkheid om (tussendoor) ook digitaal een coachingstraject te kunnen doen. Tijdsinvestering: 1 uur/sessie

Wandel Coaching

Je blik verruimen en ook nog lekker in beweging zijn; dàt bereik je met een coachingswandeling. Jouw thema en vraagstukken staan centraal en de weg leidt zich vanzelf.
Tijdsinvestering: 1,5 uur/wandeling

Retraīte Coaching

Vanuit een luxe ingericht en vrijstaand boshuisje maken wij dagelijks coachingswandelingen en krijg je voldoende rust en ruimte om goed na te denken over jouw volgende stap.
Tijdsinvestering: 48 uur